Consiliere pentru completarea cererilor pentru subventii

Completarea gresita a cererii de plata pentru subventii a facut ca fermierii romani sa ramana fara foarte multi bani.
blur-1867748_1280
O singura bifa gresita si fermierii  piardeau sume mari sau intreaga subventie. Ministerul Agriculturii va include intre atributiile Directiilor Agricole Judetene si consilierea fermierilor la completarea cererii unice de plata.
Erorile din cererile unice de plată depuse la Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură sau bifele puse greșit i-au lăsat pe mulți dintre fermierii români fără o parte din subvenții.

Prin proiectul de act normativ care modifică Ordonanța 3/2015 responsabilă de aprobarea tuturor schemelor de plată din agricultură,  Ministerul Agriculturii include între atribuțiile Direcțiilor Agricole Județene și consilierea fermierilor, ajutor și asistența tehnică la completarea cererilor unice de plată, la estimarea sumelor din subvenții, la respectarea normelor de ecocondiționalitate, informeaza agroinfo.ro.
În Ordonanța subvențiilor s-a introdus articolul 41(1):
În vederea consolidării capacității administrative, a reducerii ratei de eroare privind schemele de ajutor(…) Directiile Agricole Judetene, sprijină beneficiarii în domeniul gestionării exploataţiilor agricole, ca parte a sistemului de gestionare a asistenței comunitare nerambursabile, după cum urmează:
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole