AZI, plăți APIA pentru crescătorii de animale!

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță că începând de marți, 1 august, efectuează plăți pentru crescătorii de animale.

Este vorba de ajutorul de stat solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în sectorul creșterii animalelor în luna mai 2023.

„Suma autorizată la plată este în valoare de 1.519.687,60 lei și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru solicitanții care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare”, se arată într-un comunicat APIA remis, marți, redacției AgroTV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

 1. Bună ziua și Lăudăm pe Domnul nostru Isus Hristos!
  În atenția Ministerului Agriculturii:
  -trebuie sa se ia în considerare doleanțele agricultorilor și zootehnistilor;
  -plățile sa se facă lunar(asa ca și la salariati);
  -sa se ridice sumele primite de romani conform sumelor primite și de celelalte naționalități din U E;
  -proiectele inițiate de aceștia și care nu sunt cu punctaje mari,să li se dea în funcție de ce pot dovedi ca au,dar…NU DELOC(aici fac o mica paranteza-omul dorește sa lucreze și nu are baza materiala necesara,este sarac,dar se pornește de le ușor la greu,de la simplu la complex și uite asa pas cu pas pânăla succes).
  ….și multe alte doleanțele am ,tocmai pentru a pune accent de agricultura și ramura ei zootehnia românească.
  Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole