TOTUL DESPRE FONDURI EUROPENE, MARȚI SEARA, LA AGRO TV

Ovidiu Ghinea, realizatorul emisiunii Agricultura la Raport, va avea astăzi trei invitati de seamă.

Mihai Aron, unul dintre cei mai buni consultanti pe tema fondurilor europene, va lua parte, marți seara, de la ora 20:00, în direct la Agro TV, la emisiunea Agricultua la Raport. In studioul emisiunii Agricultura la Raport se vor mai afla Ion Paunel si Lucian Ion Gogu, ambii fiind consultanti seniori in cadrul Departamentului de Proiecte al Sindicatului Producatorilor Agricoli Olt.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Cu acest prilej, telespectatorii pot intra în direct cu cei din platou la numărul de telefon 031.405.28.00 sau prin Skype, la adresa Agro TV.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PRETURI

Emisiunea Agricultura la Raport a devenit un reper pentru fermierii din țara noastră. Pentru că în mediul rural plușul de valoare poate fi adus foarte ușor prin obținerea de credite nerambursabile, Ovidiu Ghinea și-a propus ca săptămânal să aducă în platoul Agro TV specialiști în accesarea de fonduri europene. Scopul realizatorului este acela de a obține pentru telespectatori informații cât mai utile pentru dezvoltarea agriculturii din România. Echipa redacțională a emisiunii poate fi contactată și la adresa https://www.facebook.com/AgriculturaLaRaport/.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole