AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4 MILIOANE DE OAMENI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Televiziunea Agriculturii si a Satului Romanesc acopera o paleta larga de evenimente din viata taranilor. 

Fermierii, indiferent ca lucreaza zeci de mii de hectare sau doar o palma de pamant, si-au gasit intotdeauna un sprijin neconditionat in AGRO TV. Acum va prezentam motivele pentru care fiecare agricultor urmareste programele AGRO TV.

1. AGRO TV este platforma media agricola integrata cu cea mai mare audiență din România si Republica Moldova, fiind lider detasa in aces domeniu.

2. AGRO TV este singura televiziune din Romania ce ofera saptamanal o emisiune dedicata obtinerii de fonduri europene. Aceasta este difuzata in fiecare marti, de la ora 20.

3. AGRO TV mulțumește celor peste 4.000.000 de telespectatori si utilizatori online care declara ca ne urmaresc zilnic, conform ultimelor studii IRES.

- Publicitate -

4. AGRO TV este singura televiziune din Romania cu program dedicat atat mediului agricol, cat si celui rural.

5. AGRO TV este singura platforma de media agricolă integrată din Romania care poate distribui si promova conținut înregistrat si live simultan catre toate categoriile de consumatori prin televiziunea AGRO TV, aplicația de smartphone AGRO TV PLAY, canalul de YouTube AGRO TV, pagina de Facebook AGRO TV, siteurile www.agro-tv.ro si www.agropress.ro, precum si prin platforma www.agrotranzactii.ro.

6. AGRO TV este televiziunea prin intermediul careia MADR, APIA SI AFIR comunica cel mai usor cu fermierii.

7. Atuul platformei media AGRO TV este televiziunea , care, pentru peste 90% din cei interesați de conținut media agricol, din care peste 75 % sunt fermieri, reprezintă principala sursa de informare, conform studiilor KLEFFMANN si IRES.

8. AGRO TV ofera zilnic, de luni pana joi, cu incepere de la ora 20, o emisiune dedicata celor mai arzatoare probleme din agricultura.

9. AGRO TV este televiziunea si platforma media care reprezintă cel mai bine interesele fermierilor din România, conform studiilor KLEFMANN si IRES.

10. AGRO TV prezinta zilnic, de luni pana joi, cele mai importante stiri din agricultura romaneasca, precum si retete de succes ale fermierilor autohtoni.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole