AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Televiziunea Agriculturii si a Satului Romanesc are tot mai mult succes in randul fermierilor de la noi din tara.

Lucrurile importante din agricultura autohtona se petrec, asa cum este si firesc, doar la Agro TV. Stiri din ce in ce mai dinamice, pe intelesul taranilor simpli si pe placul fermierilor cu experienta, emisiunI dedicate nevoilor celor din mediul rural si analize aprofundate despre ceea ce ne rezerva viitorul, toate acestea sunt de gasit la Televiziunea Agriculturii si a Satului Romanesc.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Agro TV, singura televiziune nationala dedicata agriculturii romanesti, devine din ce in ce mai activa si in mediul online. Site-ul www.agro-tv.ro a cunoscut o crestere accelarata in primul trimestru din 2017. Astfel, in luna martie, audienta s-a ridicat la 46.000 de vizitatori, de trei ori mai mult decat in decembrie. Acest progres a fost posibil datorita schimbarilor petrecute nu doar in politica editoriala, ci si in urma modificarilor de grafica.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI ȘI VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI AVANTAJOASE PREȚURI

Postul nostru de televiziune va continua sa evolueze pe o panta ascendenta, urmand a fi si in perioada urmatoare alaturi de fermierii autohtoni. Cea mai cunoscuta emisiune – Agricultura la Raport, difuzata de luni pana joi, de la ora 20 – il are ca moderat pe Ovidiu Ghinea. Acesta reuseste sa aduca in fata telespectatorilor cele mai importante figuri ale agriculturii romanesti.

Alaturi de informatiile zilei, www.agro-tv.ro ofera imagini video din jurnalul de stiri, precum si transmisia live a postului de televiziune. De asemenea, intregul continut al site-ului www.agro-tv.ro, precum si transmisia in direct a Agro TV, sunt disponibile si pe aplicatia Agro TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole