25 iunie 2021 - 01:44

SE MĂREȘTE VIAȚA ATESTATULUI DE PRODUCĂTOR

Atestatul de producător și carnetul de comercializare vor avea valabilitate 5 ani de la momentul emiterii lor!

Deputații au votat modificarea unei legi care prevedea ca fermierii , an de an , trebuiau sa le obtina. Un mic bobarnac dat birocratie si “dosarului cu sina”. Atestatul de producător, cât și carnetul de comercializare vor conține câte cinci file, câte una pentru fiecare an de valabilitate. Acestea vor fi completate cu datele de identificare ale producătorului agricol și informațiile din fiecare an de valabilitate legate de suprafețele cultivate, soiurile de legume, pomi fructiferi etc, respectiv specii de animale.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Noile măsuri se vor aplica de la 1 ianuarie 2018 și au rolul de a ușura accesul pe piața agroalimentară a micilor producători agricoli, prin simplificarea procedurii de validare a documentelor, prelungirea valabilității lor și, implicit, reducerea efortului financiar suportat de fermieri acum.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PRETURI

Atestatele de producător eliberate până la finalul lui 2017, acestea își vor păstra valabilitatea până la expirare. Noile prevederi vor intra în vigoare după promulgarea legii de către președintele României și publicarea ei în Monitorul Oficial.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV