Promisiunile noului Guvern pentru fermieri: ”Vom crește subvențiile”

Noul Guvern promite subvenții mai mari pentru fermieri! Cabinetul condus de Nicolae Ciucă a obținut joi voturile de învestire în Parlament. Cabinetul a fost votat cu o majoritate confortabilă de 318 voturi, cu peste 80 mai mult decît minimul necesar de 234 de voturi.

Înainte de votul de învestitură, liderii partidelor din coaliția de guvernare au făcut declarații în plenul Parlamentului, vorbind despre programul de guvernare și măsurile pe care le vor adopta în perioada următoare. O bună parte din discursul șefului PSD, Marcel Ciolacu, a fost dedicat sectorului agricol, venind la pachet cu mai multe promisiuni pentru fermieri, printre care și creșterea subvențiilor.

Iată cele mai importante declarații ale lui Marcel Ciolacu:

”Eu cred că aceasta este calea corectă pentru a reuși și pe plan economic. Am venit la guvernare pentru a fi alături de firmele românești și de antreprenorii români! Trebuie ca firmele să rămână deschise și oamenii să muncească.

”Cumpără românește” va fi conceptul către care vom orienta economia.

Îi vom sprijini cu toată forța pe cei care produc în România. Pentru că un produs fabricat în România înseamnă locuri de muncă pentru români. 80% din programul nostru economic conține măsuri pentru IMM-uri și companiile mari. Toate firmele care produc aici vor primi sprijin, indiferent de naționalitatea lor.

Vreau ca această guvernare să fie un partener sincer și serios pentru mediul de afaceri, indiferent că vorbim de afacerile mici sau de marile corporații.

La fel cum Agricultura va fi unul dintre motoarele de creștere economică. Acest guvern va aduce pe masa românilor mai multe produse românești. Vom crește subvențiile și vom relua toate programele de succes ale PSD. Avem nevoie de siguranță alimentară, pentru că știm cu toții că următoarea criză mondială va fi una alimentară. De aceea, trebuie să fim pregătiți!”, a declarat Marcel Ciolacu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole