Producție de rapiță de peste 5,3 tone/hectar, în ferma lui Dimitrie Muscă

După ce a terminat recoltatul orzului, obținând o producție medie de peste 7 tone/hectar, Dimitrie Muscă a trecut zilele acestea la cultura de rapiță. Agricultorul din județul Arad spune că se așteaptă să obțină o producție de rapiță foarte bună pe cele 1.500 de hectare cultivate.

”Mânie probabil că începem recoltatul la rapiță. Astăzi am avut 12% umiditate. Am 1.500 de hectare de rapiță și sper la o producție între 5.300 și 5.600 de kg/hectar. Este foarte bună cultura”, a precizat Dimitrie Muscă, în emisiunea ”Agricultura la Raport”.

Fermierul se așteaptă la producții ridicate și la grâu, acolo unde va începe recoltarea peste aproximativ o săptămână. Conform calculelor sale, recolta nu va fi mai mică de 8 tone/hectar.

”La grâu, vom începe recoltatul peste 10 zile aproximativ, după cultura de rapiță. Producțiile se arată de la 8.000 kg/hectar în sus. În orice conjunctură, nu pot să fac sub 8.000 de kg/hectar”, a mai precizat Dimitrie Muscă pentru AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

4 COMENTARII

  1. Terminați cu prostiile.Laudatul este ca scărpinatul.Cand te apuca nu te mai lasă. Întrebați fermierii de top din sud ce productii au și nu mai induceți în eroare populația.

  2. Bravo Dl. Muscă! Mai era Buzdugan în Insula mare a Brăilei , dar nu se mai știe nimic. Mă bucur mult că mai avem asemenea OAMENI. Vă doresc multă sănătate și numai bine. PS: Om cu caracter de piatră, le-ați dat cu tifla habsburgilor mutanduva conturile de la erste bank.

  3. Felicitări d-l Muscă agricultură are nevoie de oameni ca dvs nu toti mafioții vânători de subvenții și beneficii din bugetul statului. Subvențiile trebuie acordate doar acelor care se asociază produc procesează și valorifică materia prima în produse românești finite de calitate au angajați cu caracter permanent cu forme legale aduc plus valoare economiei creează locuri de munca bine plătite dezvolta zonele rurale. Sunt pfa cu sute de ha subvenționate dar nu au măcar un angajat cu forme legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole