PETRE DAEA, IRONIZAT DE ANGAJAȚII APIA

Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura si-a reluat luni activitatea, dupa o vacanta de zece zile.

Dupa o vacanta obtinuta in urma orelor suplimentare efectuate in perioada in care fermierii au depus cererile unice pentru subventie, angajatii APIA s-au intors luni la lucru. Nu a fost o perioada tocmai linistita, in conditiile in care toata tara a stat ca pe jar din cauza Legii Salarizarii.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Desi ministrul Petre Daea a promis ca la APIA vor exista salarii la nivelul celor de la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, nu sunt sanse ca lucrurile sa se indrepte in aceasta perioada. Asta inseamna, de fapt, ca salariile nu vor fi crescute, ci micsorare. Se discuta de reduceri de pana la 40%, fapt ce va duce la un grad mai mare de coruptie in randul celor care lucreaza in folosul fermierilor.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PRETURI

Mihai Vasilescu, presedintele Sindicatului National APIA, i-a adresat ministrului Petre Daea doua scrisori in care l-a ironizat pe cel care conduce MADR in urma alegerilor din decembrie 2016.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

„In situatia in care drept multumire pentru eforturile supraomenesti dupese de salariatii APIA, pentru miile de ore efectuate peste program, pentru colegii luati cu salvarea de la locul de munca primim aceasta palma descurajatoare imbracata in minciuni poleite, intelegem ca tara, respectiv cei 2.500.000 de fermieri, nu au nevoie de munca noastra”,se arata intr-un document trimis MADR.

Petre Daea este anuntat si de faptul ca angajatii APIA vor protesta pana cand situatia nu se va indrepta. „Avand in vedere LEGEA – CADRU privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, respectiv grila de salarii pentru angajatii APIA din Centrele Judetene, care reprezinta o scadere majora a veniturilor nete, va anuntam ca Sindicatul National APIA si ceilalti functionari publici vor incepe demararea tuturor demersurilor necesare declansarii oricarei forme de protest legale si a conflictului de munca in baza Legii 62/2011 a dialogului social – actualizata”, anunta SN APIA.

Spre deosebire de colegii din teritoriu, angajatii de la APIA nu vor fi afectati de noua forma a Legii Salarizarii, urmand a avea aceleasi lefuri ca pana acum.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole