Pățile APIA anunțate de directorul Adrian Pintea – Peste 445.000 de fermieri au banii în conturi

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) efectuează în această perioadă plățile în avans pentru fermierii care au depus cereri de plată în Campania 2021.

Astfel, potrivit unui mesaj publicat pe pagina oficială de facebook a instituției, APIA a autorizat la plată în avans în data de 23 octombrie 2021 suma de 164,37 milioane € pentru un număr de 83.898 fermieri.

“Prin implicarea și profesionalismul echipei APIA am reușit să autorizăm la plata în avans in mai puțin de o săptămână suma totală de 566.995.777 € pentru un număr de 445.084 fermieri, reprezentând 54,59% din numărul total de fermieri eligibili pentru avans” a informat Adrian Pintea, Directorul general al instituției.

Agenția îşi propune în perioada de acordare a avansului, 18 octombrie – 30 noiembrie, să finanţeze fermierii cu o sumă de peste un miliard de euro.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole