O nouă fabrică de îngrășăminte în România!

În sfârșit, după doi ani și jumătate de lupte titanice cu sistemul birocratic de la noi din țară, o nouă fabrică de îngrășăminte își va deschide porțile în România!

În 2023, Agro-Est Muntenia va deveni producător unic, local de uree și azot lichid cu eliberare lentă în amestec sau biostimulatori cu aminoacizi certificați ecologic.

Potrivit reprezentanților Agro-Est Muntenia, noua fabrică de îngrășăminte are în plan să înceapă să și exporte fertilizanți certificați ecologic în maximum un an de la deschidere.

De asemenea, alături de echipele mixte din grupul AEM, noua fabrică își va extinde distribuția prin intermediul listării în key accounts în zona de lanțuri de magazine de bricolaj și magazine mici, de proximitate.

„Vom produce atât pentru România, cât și pentru Uniunea Europeană. Agricultura are nevoie de acest lucru acum mai mult ca oricând, având o criză a îngrășămintelor care pune în pericol producția agricolă europeană”, ne spune Mihai Moraru, Fondator Agroest.

Totodată, ca parte din misiunea AEM Holding de sustenabilitate, Fabrica Agro-Est Muntenia va fi independentă energetic în vara anului 2023, pentru a deveni mai prietenoasă cu mediul înconjurător.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole