O familie de ciobani a rămas fără zeci de oi, de Sărbători. Ce a făcut Poliția?

Ce se mai fură prin România, de la fermieri? Mai zilele trecute, au dispărut zeci de oi de la doi crescători de animale din satul Şona, comuna Mândra, Brașov. Este pentru a doua oară când li se întâmplă așa ceva. Ce vreți, știu hoții unde sunt mioarele cele grase și îngrijite.

“Lipseau cele mai frumoase oi, de rasă, pe care le-am cumpărat cu câte 500 lei bucata, și 3 berbeci de rasă pe care am dat câte 700 de lei. Noaptea au fost furate oile, hoţii au avut timp să le aleagă pe cele mai bune. Au fost transportate cu vreun camion că altfel nu aveau cum să le ia pe toate. Am sunat la 112 şi ne-au trimis doi poliţşti”, declară amărâți păgubașii reporterului de la cotidianul Monitorul de Făgăraș.

Ce a făcut organul în uniformă? Le-a spus că urmele hoților au fost șterse de ploaie, iar oile sunt departe.

”Au venit poliţiştii şi ne-au luat declaraţii pe care, au spus ei, le duc la Poliţia Mândra şi cercetările se vor continua. Ne aştetam să vină cu câini să ia urma oilor pentru a vedea unde au fost duse. Dar ne-au spus că nu mai sunt urme de la ploaie, iar oile sunt departe. Am declarat că bănuim cine ar fi hoţii, un cioban din Mărgineni şi o altă persoană tot din Mărgineni cu care am avut conflicte. Le-am spus şi ce probleme mari am avut cu acele persoane tocmai pentru a se duce acolo să cerceteze. Ne-au avertizat să nu mergem singuri să căutăm oile mai ales în cartierul de rromi din Galaţi că este periculos. Dacă mergeau în acea zi poate le găseau pentru că n-a ieşit din sat niciun camion, dar aşa probabil că oile au ajuns departe. Este o pagubă mare pentru noi”, au mai spus proprietarii.

Şi în vară au fost furate animale din satul Şona, de la aceeași familie de fermieri, dar hoţii n-au fost identificaţi, se arată în reportajul celor de la Monitorul de Făgăraș.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

3 COMENTARII

  1. Care este cartierul de rromi din Galați? Sunt născut acolo, dar nu știu sa existe un cartier de rromi cum erau ghetourile pentru evrei în perioada naziștilor. În Galați rromii sunt oameni ca toți ceilalți și au dreptul de a locui în orice zona a orașului, nu sunt izolați în ” cartierul rromilor” oricare ar fi

  2. Poliția este în legătură cu hoți. Eu am pățit așa ceva , poliția a venit și sa uitat nu a făcut nimic sa dus na mai venit nici azi am fost nevoit să-mi vând animalele pentru că degeaba mai plătim poliție că sunt în cârdășie cu hoți,se face contrabandă cu țigări și alcool sub nasul lor și nu fac nimic

  3. Politia e de partea hoților ,am patit-o și eu . mi-a sa furat o plasa de gard ,dintr-un gard ,din gradina ,au venit au fotografiat .le-am indicat și presupusul făptaș și de 4 luni nu am nici un răspuns .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole