N-ai putut să ajungi la târgul Agraria? Ți-l aduce AgroTV la tine acasă! (VIDEO)

Ediția anului 2024 a târgului Agraria s-a deschis începând de joi, 18 aprilie, până duminică 21 aprilie, la Jucu, în județul Cluj.

În ciuda vremii capricioase, participarea este numeroasă: sunt prezente companii de top din domeniul agriculturii, dar și asociații din domeniul zootehniei. Ca în fiecare an, în cadrul târgului vor avea loc și concursuri sau expoziții cu animale de rasă, unde fermierii pot admira exemplarele, pot face schimb de experiență ori pot încheia parteneriate benefice pentru viitor.

Dacă din diferite motive n-ai reușit să ajungi anul acesta la Agraria, nu dispera! AgroTV este prezent la eveniment cu mai multe echipe tehnice și de ziariști, iar din studioul organizat acolo te va ține la curent, în cadrul a numeroase emisiuni si transmisiuni live, cu tot ce se întâmplă la Agraria până la finalul târgului.

Stai cu ochii pe AgroTV!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole