Nu ratați, de la 15 octombrie: Fonduri europene prin AFIR, de la 3 la 10 milioane de euro pe proiect!

Printre primele linii de finanțare cu fonduri europene din cadrul Planului Strategic PAC 2023-2027 pe care Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) se pregătește să le lanseze în jurul datei de 15 octombrie se numără și cea legată de intervenția DR 22 – Investiții în condiționarea, depozitarea și procesarea produselor agricole și pomicole.

Astfel, fermierii interesați să-și dezvolte capacități de depozitare și procesare pot accesa prin intervenția DR-22 fonduri europene între 3 și 10 milioane de euro/proiect, rata sprijinului public nerambursabil fiind de 65% din totalul cheltuielilor eligibile.

Mai multe despre tipurile de beneficiari, condițiile de eligibilitate, tipurile de investiții și cheltuielile eligibile puteți afla aici.

De asemenea, informații despre criteriile de selecţie ale proiectului cu punctajele aferente, precum și procedurile de depunere și verificare a documentelor necesare puteți citi în Ghidul solicitantului pus în dezbatere publică de MADR (aici) și AFIR (aici), cu precizarea că, fiind vorba de un document supus consultării publice, mai poate suferi unele modificări.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole