DUPĂ CE AU CUCERIT COLENTINA, CHINEZII VOR SĂ INVADEZE BANATUL

94

Mai multi chinezi vor sa repuna pe picioare un combinat din Caras-Severin si au si alte planuri mari.

Acestia vor sa investeasca in industria lemnului, dar si in turism. Ambasadorul Chinei i-a cerut primarului de la Oţelu Roşu sa-i arate, personal, combinatul siderurgic.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

In ultimul an, chinezii au tot dat tarcoale Banatului si au cautat sa identifice posibilitatile de dezvoltare a unor afaceri de succes in tara noastra. Primii sositi au fost cativa oameni de afaceri care au vizitat zona industriala din Otelu Rosu si au purtat mai multe discuţii cu autorităţile locale si judetene.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PRETURI

Destul de zgarici in promisiuni, acestia le-au transmis, insa, baronilor locali ca interesul pentru a dezvolta afaceri in zona este unul major si ca vor reveni pentru a face urmatorii pasi. De asemenea, cu cateva zile in urma, la Otelu Rosu a venit chiar ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, insotit de o delegaţie de diplomati si viitori investitori. Tinta prioritara este combinatul siderurgic din localitate. Primarul Luca Mălăiescu spera ca in scurt timp toate aceste vizite se vor concretiza si ca investitiile chinezilor vor resuscita zona care duce lipsa de locuri de munca.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Citește și

Comentariile sunt închise