ULTIMĂ ORĂ! AFIR anunță datele de lansare pentru submăsurile 6.2 și 6.4

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) pregătește lansarea oficială pentru alte două submăsuri extrem de așteptate de fermierii și antreprenorii din mediul rural. Este vorba despre submăsurile 6.2 și 6.4, dedicate activităților non-agricole.

Într-un comentariu la o postare publicată pe pagina oficială a instituție, AFIR a anunțat că sesiunea de depunere a proiectelor pentru submăsura 6.2 va fi lansată în data de 29 octombrie, în timp se submăsura 6.4 se va lansa în 2 noiembrie. Confirmarea din partea Autorității de Management de la Ministerul Agriculturii a venit chiar astăzi, iar anunțul oficial urmează să fie făcut în următoarele zile.

De asemenea, AFIR mai precizează că în cel mai scurt timp vor fi publicate și Ghidurile finale pentru submăsurile 6.2 și 6.4.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceste linii de finanțare și care sunt investițiile eligibile care se pot face din fonduri europene prin aceste submăsuri, vă invităm să dați un click AICI pentru submăsura 6.2 sau AICI pentru submăsura 6.4

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole