Ce zice APIA despre plățile ANT pe hectar și în sectorul zootehnic

Când vine vorba de plățile ANT (Ajutoare Naționale Tranzitorii) pe anul 2023, mulți fermieri aproape că le-au trecut deja la rubrica „dispărute”, după ce autoritățile le-au tot promis termene pe care ulterior le-au amânat.

Din când în când, însă, îi mai trag de mânecă pe reprezentanții Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA): „Despre ANT-uri nu mai ziceți nimic? Ziceați că până în 30 martie le plătiți, pe urmă 15 aprilie”, scriu fermierii pe pagina de Facebook a Agenției.

De data aceasta, reprezentanții APIA susțin că toate plățile ANT au fost deja autorizate, iar fermierii pot verifica la centrele locale ale Agenției în ce stadiu se află dosarele lor.

„Toate tipurile de Ajutoare Naționale Tranzitorii se află în procedură de plată în momentul de față! Pentru a verifica stadiul autorizării la plată pentru dosarul dvs. puteți lua legătura cu centrul local APIA care vă gestionează cererea sau puteți transmite un e-mail care să conțină datele dvs. de identificare pe adresa: relatii.cu.publicul@apia.org.ro”, este răspunsul dat de APIA fermierilor.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

3 COMENTARII

  1. O vorbă din popor sună așa: deșteptul promite și prostul speră, din păcate se întâmplă cam des lucru acesta. Nu vorbim numai de termenul promis pentru plata subvențiilor ci si de multe alte probleme. De cele mai multe ori rămânem doar cu promisiunile. Vă întreb până când acceptăm să fim mințiți și duși cu vorba?. Chiar suntem atât de slabi încât să fim manipulați de cei care trăiesc și se hrănesc cu roadele trudei noastre. Oare nu le este rușine și frica că și „mămăliga” poate exploda.

  2. Nu am primit niciun leu de astă toamnă!Nici subvenția de anul trecut,nici ANT,nimic!Am întrebat la Apia Călărași și ne spune că nu depinde de ei!Ne ține dosarul blocat de astă toamnă.Bătaie de joc și numai minciuni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole