20 august 2022 - 02:52

ORA 20.00 – Agricultura la Raport. Adrian Oros, informații în exclusivitate despre PNRR și PAC

O nouă ediție Agricultura la Raport, cel mai urmărit talk show agricol din România, vă aduce astăzi în atenție subiecte de actualitate și invitați importanți din industria agricolă.

De la ora 20:00, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, este invitat în platoul emisiunii Agricultura la Raport. Ovidiu Ghinea va discuta cu oficialul MADR despre problemele referitoare la Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Noua Politică Agricolă Comună (PAC) și despre programele de sprijin pentru legumicultură.

În a doua parte a emisiunii, Ovidiu Ghinea le oferă dreptul la replică fermierilor. Reprezentanți cu experiență în domeniu vor dezbate declarațiile ministrului Agriculturii și vor face o sinteză a informațiilor cu impact în activitatea fermierilor.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole