Directorul Adrian Pintea, anunț privind plata subvențiilor APIA pentru fermieri!

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) se apropie cu pași repezi de finalizarea perioadei de plată în avans a subvențiilor pentru fermierii care au depus cereri unice de plată în campania 2021. Astfel, funcționarii APIA au continuat și pe parcursul weekendului procedurile de autorizare la plată.

Directorul instituției, Adrian Pintea, le-a transmis un mesaj fermierilor prin care îi asigură de continuitatea demersurilor APIA pentru plata subvențiilor.

”APIA rămâne permanent alături de fermieri și, prin aportul tuturor colegilor mei, care și-au petrecut acest weekend la birou, am reușit să asigurăm continuitate demersului de autorizare a plății în avans pentru campania 2021.

Astfel, am reușit acordarea plăților în avans pentru nu mai puțin de 7.097 de fermieri, care beneficiază de fonduri ce totalizează 11,40 milioane euro! 

Îmi place să spun că în echipa noastră, suntem precum albinele. Un stup în care fiecare își cunoaște și respectă, cu conștiinciozitate, atribuțiile. Nu este prima dată când demonstrăm că avem un sistem de valori, care pune pe primul loc performanța și munca dedicată, alături de colaboratori.

Ceea ce mă bucură și, totodată, motivează, este mobilizarea echipei noastre, care, spre exemplu, a reușit ca, în doar 48 de ore de la debutul perioadei de primire a cererilor aferente acordării ajutorului de minimis în sectorul apicol, să înregistreze 2.240 de cereri, aferente a 214.510 familii de albine.

Reamintesc fermierilor noștri că acest tip de sprijin se acordă în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1219/2021, iar formularele care trebuie completate sunt accesibile pe site-ul APIA”, le-a transmis Adrian Pintea fermierilor.

Amintim că, după încheierea perioadei de plată în avans, pe 30 noiembrie 2021, APIA va începe plățile regulare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole