Adrian Oros rămâne în fruntea MADR, dar îl cere pe Orban prim-ministru

După ce și-a depus demisia din funcția de Ministru al Agriculturii la sfârșitul lunii trecute, Adrian Oros a revenit asupra deciziei și va mai rămâne în fruntea ministerului, cel puțin pentru o perioadă scurtă. Schimbarea vine în urma unei conversații telefonice pe care a avut-o cu premierul Florin Cîțu.

”Pentru prima dată în ultimele 9 luni, am discutat cu premierul Florin Cîțu la telefon. M-a sunat el. M-a rugat să revin asupra demisiei, pentru o perioadă scurtă, cu argumentul că nu există nici o altă soluție în acest moment.

Întotdeauna am tratat cu seriozitate responsabilitățile publice care mi-au revenit. Cu atât mai mult onoranta poziție de ministru în Guvernul României. Niciodată nu am fugit de responsabilitate, nici atunci când ar fi fost comod să am un exit, nici acum când criza politică se adâncește. Am crezut că, după demisia mea, va fi numit rapid cineva care să gestioneze activitatea în minister.

Nu este normal ca programele derulate de către MADR în acestă perioadă să fie inutil afectate de criza politică generată în mod cu totul gratuit de aventurieri politici și de oameni iresponsabili. Sper ca în curând sa se instaleze un guvern cu puteri depline”, a precizat Adrian Oros pe pagina sa de facebook.

Totuși, șeful MADR spune că îl susține în continuare pe Ludovic Orban, pe care îl consideră singura soluție viabilă ca premier al României, pentru a rezolva criza actuală.

”Nu am părăsit echipa lui Ludovic Orban! Cred cu convingere că singura soluție realistă și decentă pentru gestionarea crizei politice, sanitare și economice din țara noastră este refacerea coaliției și un guvern condus de Ludovic Orban.

Eu rămân asumat valorilor în care cred, în echipa liberală a lui Ludovic Orban. Singurul lider liberal cu credibilitate, în jurul căruia se poate construi, nu demola”, a mai spus Adrian Oros

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole