12 August 2022 - 02:12

A sosit momentul… mai mulţi bani în perioada recoltării!

Estimările făcute în zilele trecute de către analiştii de top în cercetările pieţei agricole sunt pe cale să devină realitate. Conform numeroaselor date şi analize, anul acesta se preconizează că pentru prima dată de mulţi ani încoace, preţurile de achiziţie a grâului, rapiţei, floarea soarelui şi porumbului după perioada recoltării- în Bulgaria deopotrivă cu România – vor fi foarte mari.

Amalgerol şi Amalgerol Essence sunt printre puţinele produse de pe piaţă care pot ajuta la creşterea cantităţii şi calităţii randamentului. Faptul acesta a fost dovedit ştiinţific la Universitatea de Ştiinţe Agricole din Plovdiv şi la Institutul de Resurse Vegetale şi Genetice – Sadovo, ambele instituţii localizate în Bulgaria. Acestea au realizat experimente cu biostimulenţii Amalgerol Essence în doză de 2 l/hа şi cu produsul clasic Amalgerol  în doză de 3 l/hа.

Clienţilor cu care avem parteneriate de lungă durată şi care s-au convins în rezultatele benefice producţiei de la aplicarea biostimulenţilor Amalgerol şi Amalgerol Essence, nu le este greu să ia decizia corectă:  cei care au făcut prima stropire, o fac acum şi pe cea de-a doua. Celorlalţi fermieri care nu au stropit până acum, le recomandăm să se grăbească! Acum este perioada perfectă pentru tratarea culturilor de floarea soarelui, porumb şi rapiţă.

În momentul de faţă se fac contractări prealabile la următoarele preţuri: grâu şi porumb – 200 EUR/tonă; floarea soarelui – 450 EUR/tonă; rapiţă – 750 EUR/tonă. Este clar că aceste valori îi stimulează pe fermieri şi ei caută toate posibilităţile pentru creşterea randamentului. Soluţia noastră categorică este tratamentul cu Amalgerol sau Amalgerol Essence. Aici nu este vorba despre încă o cheltuială în plus, ci despre o investiţie certă care va aduce un randament mai ridicat şi de calitate!

Informaţii suplimentare şi sfaturi pentru aplicarea Amalgerol şi Amalgerol Essence găsiţi la următoarele link-uri: 

https://www.mediplusr.com/amalgerol-essence-webinar-romanian/ 

https://agro-tv.ro/avantaje-ale-tratarii-florea-soarelui-amalgerol-essence/

https://agro-tv.ro/avantaje-tratarii-floarea-soarelui-cu-amalgerol-essence/

https://agro-tv.ro/primul-seminar-online-international-amalgerol-essence/

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole