Primul seminar ONLINE internațional pentru biostimulantul AMALGEROL ESSENCE

Echipa AMALGEROL ESSENCE organizează primul seminar online internațional, axat pe biostimulantul și acțiunii sale asupra plantelor cultivate. 

În seminar sunt incuse materiale video interesante, fotografii și recomandări pentru utilizarea produsului AMALGEROL ESSENCE pentru diferitele culturi agricole și în diferitele situații. Programul manifestării cuprinde următoarele subiecte principale: 

  1. Rezultate obținute în urma încercărilor realizate la Institutul de resurse vegetale genetice din orașul Sadova la culturile grâu, floarea soarelui și porumb după utilizarea biostimulantul AMALGEROL ESSENCE.
  2.  AMALGEROL ESSENCE reînvie floarea soarelui după utilizarea erbicidului nepotrivit.
  3. AMALGEROL ESSENCE accelerează acțiunea erbicidelor la tratarea porumbului.  
  4. Tratarea lavandei cu AMALGEROL ESSENCE și rezultatele uimitoare cu răsaduri și plante neprinse.
  5. AMALGEROL ESSENCE face față cu densitatea solului și ameliorează structura sa.  Experiență în două masive de viță de vie – tratat și netratat.   
  6. Modul în care AMALGEROL ESSENCE a reînviat un masiv de viță de vie din soiul de struguri folosit la producerea vinului Merlot din regiunea Pomorie, care a fost tratat cu  glifosat în locul îngrășămintelor foliare ?
  7. Timp pentru întrebări și răspunsuri. 

Beneficiați de confortul acasă sau la birou și aflați de ce AMALGEROL ESSENCE este un produs din viitor, între subiectele intervine Șcumbata cu glumele sale de neuitat. Ați putea regăsi video-ul cu Primul seminar online internațional pentru AMALGEROL ESSENCE la link-urile mai jos:  

https://www.mediplusr.com/amalgerol-essence-webinar-romanian/ 

https://www.youtube.com/watch?v=ysyDkGQYcnM&t=1s

În aceste vremuri dificile, fiecare fermier se confruntă cu provocarea de a crește randamentul și calitatea produselor sale, menținând în același timp fertilitatea solului. Răspunsul este unul singur – utilizarea biostimulantului cu componența unică AMALGEROL ESSENCE, care își produce efectele simultan la nivelul solului, rădăcinilor și plantelor.  

În cursul anului trecut AMALGEROL ESSENCE a demonstrat rezultate foarte bune  prin creșterea cantității și ameliorarea calității randamentului de floarea soarelui și porumbului. Bazat pe mulți ani de experimente efectuate în institute bulgare și experiența fermierilor care s-au încredințat produsului AMALGEROL ESSENCE, se observă  creșterea conținutului de ulei la floarea soarelui și a acidului oleic la hibrizii de floarea-soarelui cu conținut ridicat de acid oleic.

AMALGEROL ESSENCE prezintă rezultate excelente și la porumb, cu una sau două aplicări, în funcție de tehnologia producătorului agricol. În timpul secetei de primăvară tratarea cu   AMALGEROL ESSENCE permite porumbului a face față stresului și a depăși seceta cu daune minime datorita substanțelor antioxidante conținute în produs. A doua tratare permite porumbului a suporta mai bine seceta din iulie și august, înregistrând randamente mai mari cu 15-20%. Doza aplicării este de 2 l/ha.

Acțiunea biostimulatonlui a fost dovedită în mod incontestabil la tratarea culturii de floarea soarelui cu un erbicid nepotrivit în zona orașului Svilengrad. Un fermier din această zonă s-a bazat chiar pe tehnologia Clearfield pentru hibrizi de floarea-soarelui toleranți. Din cauza acestei greșeli suprafața de 30 ha este tratată cu erbicid pe baza de Tribenuron-metil – substanța activă, utilizat pentru hibrizi de floarea-soarelui toleranți Express. Daunele sunt puternic exprimate, dar fermierul s-a bazat pe aplicarea dublă a produsului AMALGEROL ESSENCE. Doar după 20 zile de la prima tratare cu biostimulantul sunt prezente următoarele rezultate: masa foliară a crescut, pantele sunt sănătoase și puternice, culoarea frunzelor este verde uleios, nefiind prezente urme de îngălbenire și stres.

În 2020, am prezentat produsul într-o nouă lumină printr-un exemplu care a demonstrat rolul cheie al produsului AMALGEROL ESSENCE la combaterea buruienilor din porumb.  Rezultatele de la un câmp tratat cu erbicid în combinație cu AMALGEROL ESSENCE, arată  absorbția activă a nutrienților din sol – de 10-15 ori mai rapidă față de cea realizată în condiții uzuale, întrucât utilizarea biostimulantolui crește de multe ori volumul rădăcinilor. Prin urmare, plantele de porumb folosesc mai eficient nutrienții și apă și cresc mărimea sa, iar buruienii absorb mai activ erbicidul, cea ce provoacă pierirea mai rapidă a acestora. Rezultatele sunt uimitoare – 48 ore după tratarea se observă acțiunea vizibilă la nivelul buruienilor, iar după 4 zile ele aproape au dispărut. 

Aplicarea anuală a biostimulantolui AMALGEROL ESSENCE (minim 3 ani succesivi) reduce rezistența solului la prelucrarea sa, reducând semnificativ astfel norma de consum de prelucrare – se economisește combustibil, piese de schimb, timp și  muncă. Ați putea descoperi mai multe informații în video-ul mai jos:  

https://www.youtube.com/watch?v=XWtVMM-dIAg

AMALGEROL ESSENCE este un biostimulant multifuncțional natural de calitate superioară de aplicare foliară la culturile cerealiere, oleaginoase, fructe și legume, vițe de vii și altele. Acțiunea sa de nedepășit este cunoscută multor fermier din multe țări de pe glob.  

                Important! 

* Rezultatele utilizării biostimulantolui AMALGEROL ESSENCE în doza de 2 l/ha sunt similare rezultatelor demonstrate la aplicarea AMALGEROL  CLASSIC  în doza de 3 l/ha.

 

De la echipa HEHENBICHLER GmbH și MeDi Plus R OOD 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole