A început AZI! Finanțare de 400 de milioane de euro la AFIR

Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a lansat vineri, 15 martie, prima sesiune din 2024 de depunere a Cererilor de finanţare pentru DR-25 – Modernizarea infrastructurii de irigații din cadrul Planului Strategic pentru Politica Agricolă Comună (PS-PAC) 2023-2027.

Programul de finanțare dispune de o alocare financiară de 400 de milioane de euro susținută de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR).

Sesiunea de depunere a proiectelor se face în perioada 15 martie 2024, ora 09:00 – 15 iulie 2024, ora 16:00, însă, potrivit AFIR, depunerea continuă a proiectelor în cadrul sesiunii se poate opri înainte de termenul limită, conform prevederilor OMADR nr. 407/2023 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al procesului de selecție și al procesului de verificare și soluționare a contestațiilor pentru proiectele aferente intervențiilor de dezvoltare rurală din Planul Strategic PAC 2023 – 2027.

Mai multe informații despre condiții de eligibilitate, documente necesare, termene și praguri de selecție găsiți în Ghidul solicitantului pe care îl puteți descărca de pe site-ul Agenţiei pentru Finanțarea Investițiilor Rurale la linkul: https://stportalafirprod.blob.core.windows.net/media/media/ktkdkuh5/ghidul-solicitantului-aferent-dr-25.pdf .

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole