28 septembrie 2021 - 10:58

VIDEO Probleme la inceput, la mijloc si la final. Efectele CRIZELOR pentru agricultori

Efectele crizelor prin care trecem vor fi resimțite PUTERNIC la finalul anului! Confirmările vin atât de la ministrul Agriculturii, cât și de la cei implicați în industria agricolă națională. „Peste această criză determinată de pandemie se suprapaune și o secetă cumplită, extremă. Am asigurat toți fermierii că o să-i despăgubim pe toți cei care vor avea pagube cauzate de fenomenele meteo de secetă.”, a susținut Adrian Oros. . Cu alte cuvinte problemele sunt cunoscute, s-a dat și un orizont de timp în care vom simți urmările. Toată suflarea așteaptă implementarea măsurilor care să atenueze problemele.

„Probabil că la sfârşitul anului acesta, începutul anului viitor vom simţi cu adevărat efectele crizei sanitare, efectele crizei climatice şi efectele crizei economice”, a afirmat Ionel Arion, preşedintele Federaţiei Naţională ProAgro.

Cercetătorul Costel Vânătoru a spus că suntem în pragul unei crize alimentare. Prin urmare, trebuie să gestionăm situația astfel încât să nu ajungem în situații grele prin care România a mai trecut de-a lungul timpului.

Click pe video:

Editor: Gabriel Schirger

CITESTE SI: VIDEO Iarba grasa, remediu natural pentru multe afectiuni