VIDEO – Moolagio, ferma cazinou pentru vaci

Un cazinou pentru vaci? Pare a fi o găselniță de marketing venită din opulentul Las Vegas, însă năstrușnica idee îi aparține unui fermier Kansas.

Având ca model orașul-cazinou, dezvoltat în mijlocul pustiului din statul american Nevada, Derek Klingenberg a construit în mediul rural din Kansas un adevărat cazinou pentru vaci, în care crește câteva mii de capete, scrie agdaily.com.

Derek și-a denumit ferma „Moolagio”, printr-un joc cuvinte cu trimitere la celebrul cazinou Bellagio din Las Vegas.

Ineditul cazinou pentru vaci este de fapt o curte de furaje în care fermierul american a instalat fântâni arteziene și lumini LED pe fiecare adăpător, însă, noaptea, spectacolul oferit de jocul apă și lumini este unul cu adevărat impresionant pentru o fermă de vite.

Dincolo de toate elementele de bază necesare pentru o curte de furaje pentru vite – cum ar fi modelarea terenului, construcția lagunei și turnarea betonului –, a fost nevoie de multă pasiune și multă muncă, plecând de la selecția duzelor, cablarea, planificarea software-ului de calculator și multe altele pentru a putea duce la capăt un proiect atât de special cum este acest cazinou pentru vaci.

- Publicitate -

Cum a fost construită ferma-cazinou „Moolagio” și ce a ieșit puteți urmări în videoclipul de mai jos.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole