VIDEO – EXCLUSIV de la Bruxelles: Despre intrarea României în spațiul Schengen!

România, „a fi sau a nu fi” cu drepturi depline în spațiul Schengen. Mai de voie, mai de nevoie, importanța strategică a țării noastre începe timid să fie recunoscută. Oficialii de la Bruxelles și reprezentanții țărilor din Uniunea Europeană, mai puțin cei din Austria, sunt conștienți de rolul pe care Bucureștiul îl poate juca în contextul actual extrem de complicat și, mai ales, în viitor.

Despre intrarea României în spațiul Schengen, subiect important mai ales pentru domeniul economic al țării, vorbește și Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei pentru Agricultură din Parlamentul European, într-un interviu realizat în exclusivitate de trimisul special al AgroTV la Bruxelles, Ovidiu Ghinea. 

Europarlamentarul vorbește, de asemnea, și despre aprobarea primită astăzi de MInisterul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) de la Comisia Europeană pentru Planul Național Strategic (PNS) 2023-2027.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole