Utilaj agricol răsturnat în albia unui râu – două victime!

O persoană a decedat şi una a fost rănită după ce s-au răsturnat, marţi, cu un utilaj agricol în albia unui râu, informează AGERPRES.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, accidentul a avut loc în cartierul Plopu al oraşului Dărmăneşti. La faţa locului au intervenit pompierii cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială cu echipament specific şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

„În urma recunoaşterii, s-a constatat faptul că este vorba despre un utilaj agricol căzut în albia unui râu. În utilajul agricol se aflau două persoane, rămase încarcerate, în urma impactului. Echipajele de intervenţie au acţionat pentru extragerea acestora. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către echipajul medical, pentru una dintre victime a fost declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole