Un om de afaceri oferă o bursă substanțială unui student ambițios. Care sunt condițiile

Directorul Forest and Biomass România, Alexander Degianski a creat un anunț pe pagina sa de Facebook prin care dorește să susțină financiar un student/ă al Facultății de Agricultură din anul III sau IV. Este vorba despreo bursă, acordată pentru un an.

Ne-am decis să acordăm o bursă pe o perioadă de un an unui student/ă al Facultății de Agricultură din anul III sau IV în valoare totală de 42.000 lei (3500 lei/lună), fără nici o condiție sau obligație legată de o viitoare angajare. Vreau să stimulez un student cu rezultate bune la învațătură și împreună cu Facultatea de Agricultură vom semna o convenție în acest sens în luna ianuarie. Singura obligație va fi cea de-a face practica obligatorie la noi în fermă! Până atunci, toți cei care sunt interesați de această ocazie sunt invitați să depună o scrisoare de intenție, iar cei interesați vor avea o discuție tête-a-tête cu mine, după care vom alege bursierul.

Condițiile pentru student/ă sunt relativ simple:

Să iubească pământul,
Să-i placă cartea,
Să vrea să învete meserie!
 
Aștept înscrierile pe adresa:
alexander.degianski@forbiom.eu si/sau
brigitte.lombrea@forbiom.eu
 
P.S. Ca să nu ne pierdem reciproc vremea, dacă printre doritori sunt și studenți care de exemplu, nu cunosc denumirea in latina a pălămidei, cred că albedoul e o boală sau că tractoarele actuale au carburator sau bujii, îi rog să nu”, a scris Alexander Degianski pe pagina sa de Facebook.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole