Un NOU centru local APIA

Un nou centru local APIA a fost inaugurat în comuna Gilău, județul Cluj, fiind destinat fermierilor de pe raza UAT-urilor Aghiresu, Căpușu Mare, Gilău, Gârbau, Răsca, Mănăstireni, Mărisel și Măguri Răcătău, informează Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.

La eveniment au participat directorul general al APIA, Adrian Pintea, directorul APIA Cluj, Mihaela-Anica Mazet Rozor, subprefectul județului Cluj, Răzvan Ciortea, primarul localității Gilău, Gelu Topan, precum și alte oficialități județene și reprezentanți ai instituțiilor publice din județul Cluj.

Potrivit reprezentanților Agenției, deschiderea unui nou centru local APIA pe raza județului Cluj va intensifica interacțiunea dintre agenție și fermieri, nemaifiind necesar ca aceștia să străbată distanțe mari pentru a-și depune cererea de plată sau ori de câte ori au nevoie de spijin si consultanță din partea funcționarilor APIA.

Nu în ultimul rând, un nou centru local aproape de fermieri va facilita, implicit, accesul acestora la fondurile europene și naționale pe care le derulează APIA.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole