27 mai 2022 - 03:05

ULTIMA ORA! Asociatia Forum pentru Agricultura de Viitor, LEGITIMATA de catre judecatorie. OBIECTIVUL noii organizatii

Laurențiu Baciu, fostul presedintele LAPAR, a anunțat în exclusivitate pentru AGRO TV că Asociația Forum pentru Agricultura de Viitor a fost legitimată de către judecătoria Sector 1! kuwait casino Astfel, începând tot de astăzi, 16 iulie 2020, noua organizație își va începe activitatea. بلوت Scopul acesteia este de a se ocupa de interesele fermierilor și de a ține aproape instituțiile statului pentru a le face să înțeleagă cât de important și de necesar este ca acest sector să fie viabil.

„Am început cu 24 de județe, avem reprezentare în 24 de județe. Îmi pare rău să dau un anunț că jumătate din membrii noii organizații sunt foști membri LAPAR”, a declarat în exclusivitate pentru AGRO TV, Laurențiu Baciu. 

În urma unei întâlniri cu toți membrii asociației, înainte de confirmare, președintele organizației Forum pentru Agricultura de Viitor  a fost ales Laurențiu Baciu până când se vor organiza din nou alegerile. 

În cadrul acestei asociației se vor urmări aceleași proiecte pe care le-a avut la LAPAR, transmite Laurențiu Baciu, astfel încât această organizație să fie în folosul fermierilor și pentru toți cei care lucrează în agricultură. 

Baciu a vorbit despre noua asociație a producătorilor agricoli căreia i-a pus bazele încă din luna noiembrie 2019, la emisiunea „Agricultura la Raport”. Atunci declarase că la insistențele foarte multor fermieri, care l-au încurajat și chiar l-au rugat să fac o altă asociație. „Să fiu sincer, inițiativa a venit chiar din interiorul LAPAR-ului, de la colegii de acolo. La ora aceasta, am demarat deja formalitățile, urmând ca până de sărbători să prindă contur și să iasă de la judecătorie noua organizație profesională.”

„Va fi o organizație mult mai deschisă, în care își vor avea locul toți producătorii agricoli, indiferent de dimensiunea și de specificul fermei. Nu contează dacă e fermă mică sau mare, dacă face zootehnie, dacă crește legume, fructe. طاولة لعبة Tot ce înseamnă producător agricol își are locul aici. Până la ora acuală s-au înscris surpinzător de mulți din toate domeniile. (…) Sunt foarte multe probleme în agricultură, rămase în urmă, pe care femierii au început să le resimtă. (…) Este nevoie de o organizație care să se ocupe de aceste lucruri”, a mai precizat anterior Laurențiu Baciu, în direct la AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.