ULTIMA ORĂ: AFIR trece pe WhatsApp!

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) pune la dispoziția fermierilor și a beneficiarilor de fonduri europene pentru dezvoltare rurală un nou instrument de comunicare.

„Suntem încântați să vă anunțăm lansarea canalului nostru oficial de WhatsApp destinat publicului. Acest canal va fi un loc unde veți primi informații de ultimă oră, știri de presă, precum și oportunități de interacțiune pentru orice informații suplimentare sau clarificări”. se arată într-un anunț postat vineri, 8 decembrie, pe pagina de Facebook a instituției.

Printre beneficiile legate de utilizarea noului mijloc de comunicare enumerate de reprezentanții AFIR se află:

  • Rapiditate: actualizări instant și informații esențiale la îndemâna beneficiarilor;
  • Acces exclusiv: 0portunitatea de a fi la curent cu cele mai recente noutăți și informații de presă privind derularea fondurilor nerambursabile acordate proiectelor de investiții din agricultură și pentru dezvoltarea mediului rural;
  • Conținut verificat și oficial.

Pentru a urmări canalul oficial de WhatsApp al AFIR trebuie să accesați de pe telefon acest link: https://whatsapp.com/channel/0029VaAdKx0KgsNudHQFyg1o

Te-ar mai putea interesa: AFIR, anunț oficial: S-au epuizat fondurile!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole