Tractoriștii români, cei mai bogați din Europa? Declarația europarlamentarului Rareș Bogdan

Tractoriștii din România o duc mai bine decât cei din țările din Occident, cel puțin din punct de vedere salarial, susține europarlamentarul Rareș Bogdan. Potrivit acestuia, ”este mai interesant să trăiești în România” decât în multe țări din Occident, mai ales dacă muncești în construcții sau agricultură.

”Veniturile în anumite zone din România sunt chiar mai mari decât în sudul Italiei, în Spania, în Portugalia. E greu încă să de bați cu veniturile din Marea Britanie, Germania, nordul Italiei, dar sunt multe zone unde au plecat românii pentru a câștiga, unde venitul unei badante a ajuns la 650-700 de euro”, a subliniat prin-vicepreședintele PNL într-un interviu la Digi24.

Potrivit acestuia, tractoriștii sau operatorii de combine agricole care lucrează azi în sudul României câștigă mai mult decât în orice țară din Occident.

”Dacă căutați un meșter în domeniul construcțiilor, care să pună faianță, sau un bun instalator, sunt firme în România unde se câștigă nu mai puțin de 1.200-1.500 de euro. Un tractorist, un om care lucrează pe combină agricolă în sudul României câștigă astăzi mai mult decât câștigă în orice țară din Occident. Chestiunile astea sunt realități și ele trebuie explicate românilor”, a mai subliniat Rareș Bogdan.

Citește și: Ce salarii primesc angajații din fermele lui Dimitrie Muscă în 2024

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

4 COMENTARII

  1. De ce o mai candida măscăriciul ăsta la europarlamentare?
    Să vină la mine pe tractor dacă tot zice că e lapte și miere!

  2. Are dreptate, vezi ce mașini și utilaje au fermierii de afara și vezi cei de la noi. Ai noștri fac evaziune fiscală munca la negru tot felul de combinații cu subvenții și beneficii din bugetul statului au jepanele de sute de mii de euro bucata vile de miloane de euro averi colosale de pe terenurile țăranilor amărâți și din bani publici și tot nu sunt mulțumiți se plâng mereu

  3. Este părerea dânsului.Eu aș întreba un tractorist care câștigă 1500e câte ore de muncă prestează și dacă mai are timp să își cheltuie banii alături de familie.Sau dacă mai poate…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole