Suma MAXIMĂ pentru Casa Verde Fotovoltaice în 2024! Cât primește fiecare beneficiar

Sprijinul acordat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) beneficiarilor care se vor înscrie în ediția viitoare a programului Casa Verde Fotovoltaice rămâne la aceeași valoare ca și în 2023. Deși propunerea inițială a fost să se reducă la jumătate această subvenție, guvernanții au revenit asupra deciziei, iar finanțarea rămâne de 20.000 de lei/beneficiar.

Totodată, potrivit președintelui AFM, Laurențiu Neculaescu, și beneficiarii înscriși în programul de anul acesta pot să stea liniștiți, pentru că nici subvenția lor nu va fi redusă.

”A mai fost o propunere la Casa Verde Fotovoltaice, dar am găsit înțelegere la prim-ministru și am reușit să menținem subvenția acordată la 20.000 de lei pentru programul Casa Verde Fotovoltaice.

În același timp, și cei care s-au înscris în programul de anul acesta să stea liniștiți, pentru că vor primi aceeași sumă anunțată inițial prin ghidul de finanțare, adică 20.000 de lei. Nu se va diminua la 10.000 de lei, așa cum a fost în propunere. Rămânem în continuare cu 20.000 de lei pentru fiecare sistem de minimum 3 kW montat pe casa unui român”, a precizat Laurențiu Neculaescu într-un interviu la DC News.

Citește și Când se deblochează Casa Verde Fotovoltaice – Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la șeful AFM!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole