Ștefan Muscă, reacție EXCLUSIVĂ după ce a decis să-și vândă ferma: ”Nu mă vor potoli!”

Fermierul Ștefan Muscă, președinte al Sindicatului Fermierilor Patrioți, a anunțat ieri că și-a scos la vânzare ferma zootehnică pe care o deține. Acesta susține că ajuns la această decizie pentru că se simte ”vânat” de autoritățile statului, iar în ultima vreme s-a ales cu amenzi și dosare penale nemeritate, din punctul său de vedere.

În emisiunea ”Agricultura, o șansă pentru România”, Ștefan Muscă ne-a relatat în detaliu ce a pățit în toată această perioadă.

”S-a ajuns prea departe în acest stat polițienesc. Am fost în tot felul de ședințe în care am amenințat că vom bloca Portul Constanța, pentru că din cauza cerealelor din Ucraina, agricultura din România este distrusă. Din acel moment, au comandat să mi se facă un dosar penal numai pentru că am trecut șoseaua cu tractorul și remorca și îmi trebuia categoria C și E. Mi s-a făcut dosar penal și aștept să fiu chemat la procuratură. 

De atunci încoace, toate instituțiile posibile, începând de la ITM, care nu mai are niciun drept să mă verifice pentru că nu mai am niciun angajat. Imediat după ITM, a venit Garda de Mediu, mi-a dat o amendă de 30.000 de lei. Ieri au venit de la ANAF. (…) La alți fermieri nimic, numai la mine”, a precizat Ștefan Muscă pentru AGRO TV.

Astfel, fermierul a luat decizia, împreună cu familia, să închidă 4 din cele 5 firme pe care le deține și să rămână, deocamdată, doar cu ferma vegetală.

”Azi noapte, am luat o hotărâre împreună cu familia și am spus că trebuie să vindem fabrica de lapte, vacile, să vindem ce avem, ca să nu mai aibă ei posibilitatea de control. Să rămânem deocamdată cu ferma vegetală (…), iar dacă la un moment dat voi fi obligat să renunț și la ea, voi renunța și la ferma vegetală, voi deveni asistat social, atunci nu mai au ce să-mi facă, dar pe mine nu mă vor potoli din a striga cu disperare că țara asta ne aparține tuturor românilor”, a mai spus Ștefan Muscă, în direct la AGRO TV.

- Publicitate -

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole