Ștefan Muscă își scoate ferma la vânzare! Vezi ce l-a făcut să ia această decizie!

Cunoscutul fermier Ștefan Muscă este decis să își lichideze firmele și anunță că deja a pus la vânzare fabrica de lapte pe care o deține, dar și vaci, junici și baloți de lucernă.

Ștefan Muscă spune că a luat această decizie pentru că se simte vânat de autorități, care încearcă să îi „închidă gura”, acesta fiind recunoscut ca fiind unul dintre cei mai vocali fermieri prezenți în spațiul public, în calitatea sa de președinte al Sindicatului Fermierilor Patrioți.

„Dragi români, datorită luptei mele pentru bunăstarea poporului român s-a pornit o luptă împotriva mea. În două luni au venit in control toate instituțiile statului. Am decis să îi las fără obiectul muncii, fără taxe și impozite, și să încep la închiderea firmelor. De astăzi veți găsi la vânzare, în Ferma Muscă, fabrica de lapte, vaci și junici și baloți de lucernă rotunzi”, a scris Ștefan Muscă, marți dimineață, pe Facebook.

Nu este prima oară când cunoscutul fermier susține că este vânat de autorități. În urmă cu o lună, Ștefan Muscă a relatat în studioul AgroTV cum poliția l-a urmărit în mod special și i-a făcut dosar penal doar pentru că a traversat o șosea cu un tractor. Două săptămâni mai târziu, președintele Sindicatului Fermierilor Patrioți a povestit tot la AgroTV cum a primit o amendă nemeritată de 30.000 de lei de la Garda de Mediu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole