Ștefan Muscă susține că e vânat de autorități! ”Am primit amendă de 30.000 lei”

Fermierul Ștefan Muscă, președinte al Sindicatului Fermierilor Patrioți, este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai vocali și vulcanici fermieri prezenți în spațiul public. Acesta susține că guvernanții încearcă să-i ”închidă gura” prin numeroase presiuni, acuzând faptul că în ultimele săptămâni a fost sancționat de autorități, în repetate rânduri, pe nedrept.

După ce i s-a făcut dosar penal pentru că mergea cu tractorul pe o șosea, Ștefan Muscă susține acum că a primit o amendă nemeritată, de 30.000 de lei, din partea Gărzii de Mediu.

”Acești politicieni care conduc România nu au făcut nimic pentru noi, ba mai mult, în ultima vreme ne-au blocat fermele. Datorită faptului că eu le-am spus, și la Guvern, și la minister, că dacă nu vor lua măsuri de a salva fermele din România și de a opri importurile de cereale din Ucraina, le-am spus că vom ieși cu tractoarele în stradă, imediat s-a pus în aplicare o lege și mie, personal, mi s-a făcut dosar penal numai că am traversat șoseaua.

Din momentul când mie mi s-a făcut dosar penal, patru mecanizatori pe care îi aveam încadrați au plecat acasă, pentru că nu au venit cu o lege a prevenției, nu au venit cu niște drumuri agricole, n-au venit cu posibilitatea școlilor profesionale, să ne trimitem tractoriștii să facă școală. Au venit direct cu sancțiuni și dosare penale.

Ieri am primit o amendă de 30.000 lei de la Garda de Mediu. Mi-au găsit un motiv că n-am avut un contract cu ANIF, că de unde trag eu apă să erbicidez. Mi-a dat doamna de înțeles că trebuie să-mi dea amendă. Acesta este statul polițienesc în care trăim noi astăzi. Orice am încercat să-i explic acestei doamne, mi-a dat de înțeles că trebuie să-mi dea amendă”, a precizat Ștefan Muscă în emisiunea ”Agricultura la Raport”.

Fermierul susține, însă, că nu se va opri și va continua să pună presiune pe politicieni, chiar mai rău decât până acum.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole