Ștefan Gheorghiță este noul director de dezvoltare al grupului AGRINVEST

Fermierul Ștefan Gheorghiță este noul director de dezvoltare a grupului AGRINVEST, o societate de produse agricole și servicii, cu capital privat, înființată în anul 2003. Cunoscutul fermier brăilean este un specialist desăvârșit cu experiență vastă în piața de agrobusiness și un prieten al postului AGRO TV. Pe această cale îi urăm mult succes în noua sa funcție! Iată comunicatul integral AGRINVEST, remis AGRO TV:

Grupul AGRINVEST, unul din cei mai importanți jucători pe piața de agrobusiness din România, dorește să anunțe pe această cale cooptarea domnului Dr. Ing. Ștefan Gheorghiță ca fiind noul director de dezvoltare al companiei.

Domnul Ștefan Gheorghiță este una din cele mai experimentate persoane din piața de profil, cu competență și performanțe recunoscute, activând de peste 20 de ani în piața de profil și care se va alătura eforturilor grupului AGRINVEST în a găsi soluții la provocările de viitor ale pieții de agrobusiness.

Considerăm că prin această numire, grupul va căpăta o altă dinamică de dezvoltare în raport cu ambițiile acționariatului grupului, astfel încât potențialul existent să capete o valorificare economică mult mai bună, iar compania să fie mult mai bine pregătită pentru valorificarea viitoarelor oportunități pe care estimăm că piața le va aduce.

Credem că activitatea grupului AGRINVEST va crește ca volum și eficiență, plus că suntem siguri că ne vom dezvolta piețele pe care activăm, dar intenționăm și deschiderea de piețe noi, astfel încât programul de dezvoltare dorit a fi realizat până în 2025, să ducă la poziționarea noastră ca unul din cei mai importanți jucători pe piața de profil și să avem capacitatea de a răspunde cerințelor din ce în ce mai complexe ale partenerilor noștri de afaceri și de ai ajuta pe aceștia în provocările noii politici agricole comunitare.”

Grupul AGRINVEST cu sediul în Buzău, are activități integrate de distribuție inputuri pentru fermieri, comerț cu cereale în acest sens  dispunând de capacități de depozitare în sudul țării de peste 250 mii tone, producție agricolă pe o suprafață de peste 5000 ha și activități de finanțare a fermierilor prin cadrul AGRINVEST IFN, având o cifră de afaceri totală a grupului de peste 55 milioane de euro.

- Publicitate -

Credem că prin această numire a unui nou manager de dezvoltare, compania noastră va fi mai aproape de atingerea țintelor proprii și dorim să îi urăm bun venit în echipa AGRINVEST,  domnului Ștefan Gheorghiță.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole