Și-a împușcat bunicul cu arma de vânătoare!

Tragedie în localitatea localitatea Jdioara, judeţul Timiş! Un bătrân de 81 de ani a fost împușcat mortal de nepotul său, în vârstă de 30 de ani, cu o armă de vânătoare deținută ilegal, informează AGERPRES.

Potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Poliţiei Timiş, poliţiştii municipiului Lugoj au fost sesizaţi, joi, cu privire la faptul că în localitatea Jdioara, un bărbat a fost împuşcat cu o armă de vânătoare.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând că un bărbat de 30 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Jdioara, l-a împuşcat accidental pe bunicul său, în vârstă de 81 de ani, cu o armă de vânătoare pe care o deţinea fără forme legale, rezultând decesul acestuia.

Tânărul a fost condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri, ulterior fiind reţinut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Timiş.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole