SERVICIILE ACVBR Sim. Baltata Romaneasca, garantia unui profit dublu: lapte si carne

Recent Asociatia Crescatorilor de Vaci „Baltata Romaneasca” tip Simmental (ACVBR Sim) a lansat un apel catre fermierii si specialistii care vor sa faca parte din echipa asociatiei! Potrivit Asociatiei, cei care investesc in aceasta rasa vor putea valorifica sub acest brand Baltata Romaneasca – produse romanesti, produsele din lapte si carne.

„Baltatele Romanesti, garantia unui profit dublu: lapte si carne. Investiti in Baltata Romaneasca! Tot ce inseamna produse din lapte si/sau carne, se vor putea valorifica sub brandul Baltata Romaneasca – produse romanesti, dezvoltat si promovat de Asociatie. Haideti in echipa Acvbr Sim !”, a scris Asociatia pe pagina de Facebook.

Recent Asociatia Crescatorilor de Vaci „Baltata Romaneasca” tip Simmental a reușit sa investeasca in unitati de sacrificare si procesare carne de mica capacitate autorizate, realizate in containere de abatorizare si rulote comerciale.

Serviciile oferite de ACVBR Sim

ACVBR informeaza ca toti fermierii organizati in cooperative si nu numai, pot accesa fonduri europene pe masura 4.2. 70% nerambursabili pot fi obtinuti de cooperative care implementeaza proiectul in zona montana.

„Acvbr Sim a incheiat un parteneriat cu o firma de consultanta pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa aplice pentru obtinerea de finantari nerambursabile. Cei interesati se pot adresa Acvbr Sim pentru scriere, depunere de proiecte, oferte, finantare”, transmite Asociatia.

Printre serviciile oferite de asociatie se numara si taurasi cu valoare genetica ridicata pentru monta naturala. Pentru mai multe detalii, fermierii pot contacta la adresa de email office@baltataromaneasca.ro sau la numarul de telefon 0268/367890.

De asemenea, Asociatia ofera consultanta juridica prin intermediul unui societati de avocati acreditata: consultanta juridica, redactare acte, opinii juridice, reprezentare si sustinere in fata autoritatilor si a Instantelor Judecatoresti. Pentru a putea beneficia de aceste servicii, membrii asociatiei pot trimite o solicitare in scris la adresa de email: juridic@baltataromaneasca.ro, cu o minima descriere a problemei, urmand sa fie contactati de echipa ACVBR Sim.

ACVBR Sim lanseaza un nou proiect

Societatea de ameliorare Acvbr Sim lanseaza proiectul „Ferma de testare dupa descendenti”.
Proiectul isi propune achizitia unui numar de cate 100 de capete vitei, masculi si femele, nascuti din vacile BR insamantate cu taurii de la care asociatia distribuie msc cu titlu gratuit, prin Programul de ameliorare la rasa Baltata Romaneasca.

Pretul de achizitie indicat de asociatie este de 5 euro per kilogram, plus TVA. Conditiile de achizitie sunt urmatoarele:

1. confirmarea paternitatii si maternitatii la vitelul care urmeaza a fi achizitionat
2. varsta intre 1-3 luni
3. greutatea minima 100kg

Proiectul va functiona continuu pentru toti taurii de Baltata Romaneasca pe care Acvbr Sim ii detine in semtest. Acesta se adreseaza fermierilor inscrisi in Registrul genealogic al rasei Baltata Romaneasca si care au primit msc de la asociatia Acvbr Sim.

Oportunitati de angajare

Acvbr Sim, societate de ameliorare acreditata pentru rasele Baltata Romaneasca si Montbeliarde angajeaza tineri ingineri zootehnisti, interesati sa lucreze intr-o echipa profesionista. Doritorii trebuie sa aiba studii superioare si carnet de conducere B. Cei interesati pot trimite CV la office@baltataromaneasca.ro

Scopul asociatiei consta in dezvoltarea interesului general al localnicilor pentru cresterea taurinelor atat pentru productia de lapte, cat si cea de carne.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole