Veste uriașă din SUA: România, premiu pentru inovație la Go Global Awards 2023!

Agricultura românească primește o veste uriașă de peste ocean: România, prin Agro-Est Muntenia, a obținut Premiul Export Innovation în cadrul celebrei gale Go Global Awards ce a avut loc anul acesta în perioada 6-8 noiembrie, în Providence, Rhode Island, SUA.

Premiul a fost acordat pentru centrul de cercetare în nutriția agricolă pe care Agro-Est Muntenia l-a finalizat recent, precum și pentru noile tehnologii și produse – cum ar fi fertilizanți foliari și biostimulatori organici – pe care compania românească urmează să le exporte, începând de anul viitor, peste tot în lume.premiu

„În România se apropie dimineața, iar noi tocmai ce am primit un premiu care ne onorează, categoria Innovation Award, la premiile Go Global din Providence, Rhode Island, USA! Agro-Est Muntenia a primit o recunoaștere internațională pentru centrul de cercetare în nutriția agricolă recent finalizat (cel mai modern din Europa Centrală si de Est), pentru tehnologiile, produsele și serviciile pe care le avem în portofoliu, pentru produsele si tehnologiile noi pe care urmează să le exportăm începând cu anul 2024! Premiul ne-a fost înmânat de Senatorul David Wells și ne onorează recunoașterea, mai ales că acesta este proiectul în care am investit multe resurse umane și financiare!”, a scris în această dimineață pe Facebook directorul general al Agro-Est Muntenia, Mihai Răzvan Moraru.

Înființată în 2009, compania Agro-Est Muntenia oferă în România produse și servicii de top, înlesnind astfel accesul fermierilor români la tehnologii moderne, recunoscute la nivel global.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole