România face senzație în America: Încă un premiu obținut la Go Global Awards 2023!

Veștile bune continuă: România a obținut încă un premiu la gala Go Global Awards 2023 din Rhode Island, SUA. De data aceasta este vorba de premiul pentru produsul inovator al anului oferit companiei de lactate minim procesate Artesana.

„Se pare că am impresionat juriul ieri, iar astăzi am avut onoarea de a primi premiul pentru produsul inovator al anului la gala de premiere Go Global Awards 2023! Ne bucurăm mai ales că am putut împărtăși povestea noastră și pasiunea pentru produsul nostru inovator. Acest premiu este o recunoaștere a eforturilor noastre, a echipei Artesana, precum și a tuturor celor care au contribuit la acest succes. Ne simțim extrem de mândri și inspirați să continuăm să inovăm și să aducem gustul unic al Artesana în întreaga lume. Vă promitem că vom continua să ducem mai departe această frumoasă poveste!”, a scris joi dimineață pe Facebook Daniel Donici, co-fondator al companiei Artesana.

Brandul Artesana se află pe piața românească din august 2012, iar în retail-ul modern din august 2013. Astăzi, produsele companiei se găsesc în peste 1000 de magazine în toată țara, în majoritatea rețelelor de retail modern, dar și în rețele locale sau în băcănii specializate. Având o echpă de 75 de angajați, Artesana a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 5 milioane de euro, iar pentru 2023 estimează venituri de 8 milioane de euro.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole