RECOLTATUL LA ORZ SE EXTINDE ÎN MAI MULTE JUDEȚE

48

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că recoltatul la orz continuă la nivelul țării și s-a extins în județele Arad, Călărași, Constanța, Dolj, Giurgiu, Ialomița, Mehedinți, Olt, Teleorman, Timiș și Tulcea.

Astfel, cele mai mari suprafețe unde s-a adunat producția de orz se regăsesc în județele Dolj, Olt și Ialomița, iar până în prezent a fost recoltat un procent de 13% din suprafața totală cultivată cu orz la nivelul întregii țări.

AGRO-TV.RO, AUDIENȚĂ DE PATRU ORI MAI MARE DE LA ÎNCEPUTUL ACESTUI AN

”La acest moment, apreciem că printr-o recoltare atentă, datorită tehnologiei performante, sunt create premisele pentru a nu se înregistra pierderi de producție la culturile de orz și în zonele în care și-au făcut apariția fenomene meteorologice nefavorabile”, a precizat ministrul Agriculturii, care s-a deplasat marți, 20 iunie 2017, în județul Călărași, la câțiva fermieri aflați în plină campanie de recoltare.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PRETURI

Facem precizarea că a început și recoltatul la rapiță în județele Timiș și Dolj, iar în județele Mehedinți și Dolj, recoltatul la mazăre boabe.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Citește și

Cmentariile sunt închise