RECOLTATUL LA ORZ SE EXTINDE ÎN MAI MULTE JUDEȚE

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că recoltatul la orz continuă la nivelul țării și s-a extins în județele Arad, Călărași, Constanța, Dolj, Giurgiu, Ialomița, Mehedinți, Olt, Teleorman, Timiș și Tulcea.

Astfel, cele mai mari suprafețe unde s-a adunat producția de orz se regăsesc în județele Dolj, Olt și Ialomița, iar până în prezent a fost recoltat un procent de 13% din suprafața totală cultivată cu orz la nivelul întregii țări.

AGRO-TV.RO, AUDIENȚĂ DE PATRU ORI MAI MARE DE LA ÎNCEPUTUL ACESTUI AN

”La acest moment, apreciem că printr-o recoltare atentă, datorită tehnologiei performante, sunt create premisele pentru a nu se înregistra pierderi de producție la culturile de orz și în zonele în care și-au făcut apariția fenomene meteorologice nefavorabile”, a precizat ministrul Agriculturii, care s-a deplasat marți, 20 iunie 2017, în județul Călărași, la câțiva fermieri aflați în plină campanie de recoltare.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PRETURI

Facem precizarea că a început și recoltatul la rapiță în județele Timiș și Dolj, iar în județele Mehedinți și Dolj, recoltatul la mazăre boabe.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole