Raiffeisen Bank oferă 2% pe an pentru depozitele în EUR la 3 luni

Odată cu venirea primăverii, Raiffeisen Bank și-a actualizat oferta de economisire în lei și valută (EUR, USD) pentru clienții persoane fizice. Veți găsi dobânzile la depozitele de 3 luni în EUR de 2% pe an, cele la depozitele în lei de până la 7,5% pe an și de până la 3,25% la depozitele în USD. Totodată, pentru a da tuturor clienților posibilitatea de a-și crea un fond de urgență și de a-și diversifica portofoliul de economisire, sunt disponibile multiple variante de maturități. De asemenea, sumele minime pentru deschiderea unui depozit la termen sunt de doar 500 lei, respectiv 200 EUR/USD.  

  “Am actualizat oferta de economisire cu dobânzi atractive la depozitele la termen în lei, EUR și USD pentru că ne dorim să protejam economiile clientilor noștri de procesul inflaționist. Oferim dobânzi de 7,5% pe an la depozitele la termen în lei, de 2,25% pe an la depozitele la termen în euro și de 3,25% pe an la depozitele la termen în USD. În plus am inclus în oferta noastră și maturitatea de o lună la depozitele în euro, cu o dobândă avantajoasă de 1,1% pe an.  

Îi încurajăm pe clienți sa facă primii pași spre economisire și să-și creeze un fond de urgență, reprezentând între 3 și 6 venituri lunare, sumă ce poate acoperi cheltuielile neprevăzute. Susținem aplicarea principiului „plătește-te pe tine mai întâi!”, concept simplu și ușor de urmat de oricine: înainte de orice cheltuiala, intre 15% si 25% din venitul lunar e bine să meargă către economisire.” a spus Andra Ion, Director Planificare Financiară Personală la Raiffeisen Bank. 

Planificarea financiară personală face parte din strategia noastră de a fi cei mai buni consultanți pentru clienți și pentru nevoile lor financiare. Oferta de economisire pentru persoane fizice este disponibilă 100% în aplicațiile digitale Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online. 

  Soluțiile și produsele de economisire sunt disponibile în pagina website-ului băncii 

https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/economii/ 

Raiffeisen Bank, bancă universală de top, activează pe piața bancară din România de peste 25 de ani, deservind peste 2,3 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are 4930 de angajați și aproape 300 de sedii, 1130 ATM&MFM și 27.000 POS-uri.  

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole