Adrian Rădulescu: ”Agricultura are un ministru incompetent! Să-și dea demisia”

Atacurile la adresa ministrului agriculturii, Adrian Oros, continuă din partea celor implicați într-un fel sau altul în sectorul agricol românesc, după ce acesta nu și-a respectat promisiunea de a acorda despăgubiri de secetă pentru culturile de primăvară calamitate anul trecut.

Deși mai bine de 30.000 de fermieri se află într-o situație disperată și nu își pot relua ciclul de producție anul acesta, din cauza datoriilor uriașe, Guvernul nu a găsit până acum soluțiile necesare pentru a le da o mână de ajutor. În acest context, mulți îl consideră vinovat direct pe ministrul agriculturii, Adrian Oros.

În emisiunea ”Agricultura la Raport”, fermierul Adrian Rădulescu l-a sfătuit pe șeful MADR să-și dea demisia, aceasta fiind singura șansă să-și spele imaginea după ce i-a mințit pe fermieri.

”Eu l-aș ruga, în numele fermierilor, ca să-și spele imaginea, să-și dea demisia. Ne-a păcălit și anul trecut. V-am spus că diferența pe care nu ne-a dat-o anul trecut la calamitățile la culturile din toamnă n-o s-o mai primim și așa e. (…) N-avem ce să-i facem premierului, de vină este ministrul agriculturii, care a fost și atunci și acum. Să meargă la meseria lui, el e cu câini și cu pisici”, a spus Adrian Rădulescu.

Mai mult, fermierii sunt nemulțumiți și de votul ministrului la amendamentul pentru legea bugetului în care erau prevăzute sumele pentru despăgubirea fermierilor, amendament la care șeful MADR a votat împotrivă.

”Domnul Oros era obligat să voteze acel amendament la legea bugetului, alături de PSD și de ceilalți care l-au votat. Fiind ministrul agriculturii nu poți să votezi împotriva ministerului pe care îl conduci. Du-te, măi omule, acasă, dacă tu ai votat împotrivă. De ce mai stai acolo? Cum să te duci acum la primul ministru și să-i ceri bani să le dai la fermieri, când tu ai votat împotrivă?

Agricultura are un ministru incompetent! Tu, ministru al agriculturii, trebuia să te duci la prim-ministru și să te lupți cu el și să nu pleci de acolo, pentru că tu știi agricultură, nu știe premierul. Dacă tu nu știi să-ți susții punctul de vedere și habar n-ai, nici nu știi alfabetul agriculturii românești, ajungem într-o astfel de situație”, a mai precizat Adrian Rădulescu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole