Protestul spontan – AVEM DOCUMENTUL! Ce au stabilit fermierii la întâlnirea cu premierul Marcel Ciolacu!

Reprezentanții fermierilor și ai transportatorilor ieșiți la protestul spontan au fost primiți, vineri după-amiază, de către premierul Marcel Ciolacu pentru a continua dialogul început cu o zi în urmă de reprezentanţi ai Cancelariei prim-ministrului şi cei ai transportatorilor, în care au fost analizate problemele semnalate de protestatari.

În urma discuțiilor, reprezentanții fermierilor s-au arătat extrem de dezamăgiți și le-au transmis colegilor protestatari următorul mesaj:

„Dragi colegi protestatari spontani,
În urma întâlnirii cu Primul Ministru al României și prezentării problemelor pe care le avem, nu am primit decât promisiuni verbale că vom înființa grupuri de lucru cu Ministerele și instituțiile implicate în problemele noastre începând de luni (15.01.2024). 
Decizia de a continua protestul aparține fiecăruia. Noi rămânem!”, se arată în documentul olograf ce poartă semnăturile reprezentanților fermierilor participanți la întâlnirea cu premierul Marcel Ciolacu.

Citește și Comunicat MADR: S-a stabilit programul pentru discuțiile cu reprezentanții fermierilor!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole