240 milioane de lei epuizați în trei minute. Despre ce program de finanțare este vorba

“Casa Verde Fotovoltaice”, un program de finanțare foarte apreciat de romani, a demarat azi pentru persoanele fizice din regiunea de nord-vest a țării. Programul include o perioadă de trei zile lucrătoare în care cei interesați au putut să se înscrie pe platforma online. Bugetul s-a epuizat în trei minute și jumătate, potrivit informațiilor Economica.net.

240 de milioane de lei alocati prin “Casa Verde Fotovoltaice”, program de finanțare pentru județele Bihor, Bistrița-Năspud, Cluj, Sălaj, Satu Mare și Maramureș, s-au epuizat în trei minute. Au fost înscrise în aplicația dedicată a AFM 12.000 de dosare, potrivit Economica.net. Situația de azi este similară celei de la ultimele trei sesiuni de depunere a cererilor de finanțare, pentru București-Ilfov, pentru zona Centru și pentru zona Moldovei. Atunci, fondurile s-au epuizat în urmatoarea ordine:nouă, trei, șase minute.

Următoarea sesiune de depunere va avea loc în data de 9 iunie, când, vreme de trei zile, doritorii din județele din sud-estul țării (Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Vrancea și Tulcea) pot depune cererile în aplicația AFM. Bugetul pentru această zonă este de circa 212 milioane de lei.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole