20 aprilie 2021 - 16:21

Prins de politie in timp ce incerca sa fure porumb cu caruta

Prins la furat! Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Urziceni, județul Ialomița, a fost reținut de poliție după ce a încercat să fure porumb de pe terenul cultivat al unui fermier. Acesta a fost reținut timp de 24 de ore de polițiștii de Investigații Criminale din localitate.

Hoțul ar fi fost văzut chiar de proprietarul terenului, care nu a ezitat și a sunat la numărul de urgență 112, sesizând că persoane necunoscute au intrat în cultura sa de porumb, situat în afara municipiului Urziceni, și au încercat să fure porumb cu căruța.

Potrivit publicației independentonline.ro, proprietarul terenului le-a spus polițiștilor că i-a prins pe hoți direct în fapt, moment în care unul dintre ei l-a atacat pe unul dintre pazincii terenului agricol și a fugit de la fața locului.

În urma verificărilor, polițiștii au identificat în cauză un bărbat de 32 de ani, din Urziceni, în baza probatoriului administrat față de acesta fiind continuată urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.