VIDEO Portret de fermier – legumicultorii Valentin Cristea și Claudiu Breazu

Într-o nouă ediție a emisiunii ”Portret de fermier”, echipa AGRO TV a mers în județele Ialomița și Buzău, pentru a sta de vorbă cu doi legumicultori.

La Roșiori, realizatorul Ovidiu Ghinea a vizitat depozitul lui Valentin Cristea, un tânăr fermier care a mizat pe legume, o pasiune moștenită din familie. Depozitul, construit printr-un proiect finanțat parțial din fonduri europene, a costat în jur de 400.000 euro, o investiție necesară însă pentru a îndeplini cerințele pieței. Mai multe detalii puteți afla chiar de la tânărul legumicultor, urmărind emisiunea în video-ul de mai jos.

În partea a doua a emisiunii, echipa AGRO TV s-a deplasat la Glodeanu Sărat, pentru a sta de vorbă cu legumicultorul Claudiu Breazu. Anul acesta n-a fost unul deloc ușor pentru el, cum n-a fost nici pentru alți legumicultori din zonă, după cum ne-o spune chiar el. Condițiile meteo vitrege și pandemia le-au dat planurile peste cap cultivatorilor de legume, iar mulți se zbat din greu pentru a supraviețui și a-și duce mai departe afacerile. Aflați mai multe urmărind ”Portret de fermier”. Click pe video:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole