ORZUL ȘI PROBLEMELE LUI

Înainte de a începe recoltatul grâului, fermierii din țara noastră își scot combinele la încălzire pentru treieratul orzului. Anul acesta recolta a fost una bogată, doar că unii agricultori au puterea de a recunoaște că nu au fost tocmai inspirați atunci când au mizat pe soiurile românești.

Constantin Anghel se confundă cu imaginea comunei Independența, din județul Călărași, unde a fost primar vreme de vreo 20 de ani. A câștigat alegerile fără să fie nevoit să-și facă afișe, dar s-a retras atunci când a simțit că e momentul să lase locul lupilor tineri. Acum conduce AgroZootehnica Independența, o societate ridicată de pe scheletul fostului CAP din localitate. Rezultatul? Acum firma are o cifră anuală de afaceri ce se ridică pe la 4 milioane de euro. Nu toate sunt însă așa cum trebuie atunci când vine vorba de păioase.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PRETURI

AGRO-TV.RO, AUDIENȚĂ DE PATRU ORI MAI MARE DE LA ÎNCEPUTUL ACESTUI AN

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult