ORZUL ȘI PROBLEMELE LUI

Înainte de a începe recoltatul grâului, fermierii din țara noastră își scot combinele la încălzire pentru treieratul orzului. Anul acesta recolta a fost una bogată, doar că unii agricultori au puterea de a recunoaște că nu au fost tocmai inspirați atunci când au mizat pe soiurile românești.

Constantin Anghel se confundă cu imaginea comunei Independența, din județul Călărași, unde a fost primar vreme de vreo 20 de ani. A câștigat alegerile fără să fie nevoit să-și facă afișe, dar s-a retras atunci când a simțit că e momentul să lase locul lupilor tineri. Acum conduce AgroZootehnica Independența, o societate ridicată de pe scheletul fostului CAP din localitate. Rezultatul? Acum firma are o cifră anuală de afaceri ce se ridică pe la 4 milioane de euro. Nu toate sunt însă așa cum trebuie atunci când vine vorba de păioase.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PRETURI

AGRO-TV.RO, AUDIENȚĂ DE PATRU ORI MAI MARE DE LA ÎNCEPUTUL ACESTUI AN

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole