ORA 20:00 – Bogdan Costea (Carmeuse), in direct la Agricultura la Raport

Ora 20:00 – Ediție specială Agricultura la Raport. În fața telespectatorilor AGRO TV vine Dr. Ing. Bogdan Costea, Team Leader la Carmeuse Agricultura România & Moldova!
 
În această seară, realizatorul Ovidiu Ghinea vă propune o ediție specială și aduce în fața dumneavoastră un specialist, pentru a discuta situația actuală din agricultura românească. Însă, așa cum v-am obișnuit, nu vorbim doar despre probleme, ci și despre soluții. Dr. Ing. Bogdan Costea vine să ne prezinte soluțiile propuse de compania pe care o reprezintă pentru fermierii români.
 
Așadar, începând cu ora 20:00, stați cu ochii pe AGRO TV, pentru a urmări o nouă ediție de excepție a celui mai important talk show agricol din România!
 
Nu uitați că sunteți în permanență invitați să participați la dezbaterile care au loc în fiecare seară în studioul nostru. Ținem legătura pe pagina de socializare a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport, acolo unde, ca de obicei așteptăm întrebările dumneavoastră. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole